Patienttilfredshed
Patienttilfredshed

Hos Albertslund Fysioterapi er alle fysioterapeuter autoriserede behandlere i det danske sundhedsvæsen. Det er et ansvar vi tager meget seriøst, og behandlingskvalitet, patientsikkerhed og patienttilfredshed har største prioritet hos os. Vi tilstræber til enhver tid, at vores patienter har den bedste oplevelse af kvalitet på vores klinik, og derfor er tilbagemeldinger fra vores patienter vigtige.

Feedback

Din mening er vigtig for os. Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger (positive, negative og frem for alt konstruktive) og opfordrer dig derfor til at fortælle om din oplevelse af Albertslund Fysioterapi, hvis du har lyst. Kontakt os gerne på kontoret@albfys.dk (brug formular nederst) eller mundtligt via vores sekretær eller fysioterapeuter. Al tilbagemelding vil blive seriøst gennemgået på klinikken.

Anmeldelser

Har du lyst til at dele dine oplevelser med andre, kan du skrive en anmeldelse af Albertslund Fysioterapi på vores Facebook side  https://www.facebook.com/Albfys 

Patientundersøgelser

Vi gennemfører årligt en patienttilfredshedsundersøgelse, som består af et kort spørgeskema. Besvarelserne gennemgås og bruges til udvikling og forbedring af Albertslund Fysioterapi.