Kontakt

ALBERTSLUND FYSIOTERAPI ÅBNER GRADVIS FOR BEHANDLING JVF DE RETNINGSLINIER DER ER UDSTUKKET AF SUNDHEDSMYNDIGHEDERNE.

https://albertslundfysioterapi.dk/gradvis-genaabning/

Du kan ringe til os på tlf.nr. 43 64 50 90 i hele åbningstiden. Mellem kl. 7.45 og 13.30 sidder vores sekretær, Tina, klar til at hjælpe dig ved telefonen.

Hvis vi ikke har mulighed for at tage telefonen, f.eks. fordi vi er optagede af behandling, har du altid mulighed for at lægge en besked på vores telefonsvarer. Indtal navn, tlf.nr. og hvad det drejer sig om, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Du kan også skrive en e-mail til os ved at udfylde nedenstående formular og vi vil besvare den hurtigst muligt.

Første gang du kommer beder vi dig henvende dig i receptionen. Medbring dit gule sundhedsskort. Herefter kan du tage plads i venteværelse, og du vil blive hentet af din fysioterapeut.

Efter første fremmøde er det ikke nødvendigt, at du melder din ankomst i receptionen. Du tager blot plads i venteværelset og din fysioterapeut vil hente dig.

Vi bestræber os på at holde tidsplanen, men en gang imellem kan vi desværre blive forsinkede. Vi håber på din forståelse.

(Tidsbestilling Osteopati:  31 31 77 30)

Her finder du os

Du finder os på Kanalgaden 4, 2620 Albertslund

Vi har oplevet at flere har problemer med at finde adressen når de bruger navigation da der tilsyneladende er fejl i kortene. Derfor kan du bruge følgende GPS koordinater : 55.6552 N 12.3535 Ø. Alternativt bør du indtaste Kanaltorvet 2, 2620 Albertslund for at finde vej.

Adgangsforhold

Er du gangbesværet, kan du benytte dig af vores stolelift for at få adgang til klinikken.

Parkering

Du har mulighed for at parkere på pladsen foran klinikken. Vi gør opmærksom på, at der er 2 timers parkering på afmærkede pladser i de to yderste rækker mod Nordmarks Allé, HUSK P-SKIVE. Der er desuden afsat 2 handicapparkeringspladser nærmest klinikkens indgang. Er der ikke plads på parkeringspladsen, henvises til den store parkeringsplads ved Føtex eller i parkeringskælderen ved Kvickly på modsatte side af vejen.