Om os

Velkommen til Albertslund Fysioterapi

Vi er et team af 8 veluddannede fysioterapeuter, og en sekretær.

Vi lægger alle energi og engagement i at tilbyde dig en hurtig og effektiv behandling og genoptræning, hvor du føler dig inddraget, tryg og i gode, kompetente hænder.

Hos os kan du få alle former for traditionel fysioterapeutisk behandling og genoptræning samt IMS akupunktur og laser inden for åbningstider, der passer til en travl hverdag.

Vi lægger vægt på at skabe en afslappet og behagelig atmosfære i klinikken, og i vores trænings lokale kan du træne individuelt eller på et af vores mange hold. I særlige tilfælde kan du også få behandling hjemme hos dig selv. Læs mere om mulige behandlinger og hold her.

Du kan få behandling og træne både med og uden henvisning. Har du en henvisning fra din læge giver den offentlige sygesikring tilskud til behandling og træning, og du får ydereligere tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”.

Vores klinik er centralt beliggende tæt på både tog og bus ved Albertslund Station og Albertslund Centrum. Kommer du i bil, er der mulighed for at parkere tæt på klinikken, og er du gangbesværet, kan du få adgang til klinikken ved hjælp af vores stolelift på trappen.

Vi glæder os til at møde dig.